Lunneryd Arkitekter
Lunneryd Arkitekter
11
I linje med Naturen och Ljuset
In line with Nature and the Light

Plats

Areal

Konstruktion

Fasad

Tak

Fönster

Area

Size

Construction

Facade

Roof

Windows

Tjärnö | Sverige

45 m2 + 25 m2

Trä

Träpanel 1 på 2

Stål

Aluminium

Tjärnö | Sweden

45 + 25 m2 / 485 + 269 SF

Wood

Wooden panel 1 on 2

Steel

Aluminum

Detta sommarhus med tillhörande attefallshus är ritat för paret som vil leva platseffektivt och helt enskilt. Husets form är enkel men skapar en både insyns- och väderskyddad uteplats som förlänger sommarsäsongen och utvidgar husets rum mot naturen. Huset har ett fasadmaterial och en placering som gör att det smälter in och underlägger sig i sin omgivning, samtidigt som Utomhusmiljön ständigt är närvarande inne i huset genom de många partierna med vikdörrar.
      Attefallshuset har en mer lekande arkitektur men binds samman med huvudhuset genom materialen. Det innehåller bastu och spaavdelning med möjlighet till enkel övernattning.

This summer house and annex are designed for the couple who wants to take full advantage of every square foot and live in peace and harmony with nature. The house includes an area where you can enjoy the view in a weather-protected outdoor environment, providing a feeling of extra space in the house. The choice of facade materials and the location allow the house to blend into the surrounding nature.
      The annex has a more experimental architecture than the main house, but both buildings are connected through the use of materials. Even though the annex is only 269 square feet it contains a sauna, a spa area, and guest facilities.

“Här finns inte plats för mycket och för många, men plats till precis det som vi behöver.”
“There is not space for much nor many people, but there’s exactly space for what we need.”
Anna, Byggherre
No items found.