Lunneryd Arkitekter
Lunneryd Arkitekter
04
Naturen och Ljuset välkommnas in
Inviting Nature and the Light inside

Plats

Areal

Konstruktion

Fasad

Tak

Fönster

Area

Size

Construction

Facade

Roof

Windows

Koster | Sverige

30 m2

Trä

Träpanel 1 på 2

Stål

Trä

Koster Islands | Sweden

30 m2 / 323 SF

Wood

Wooden panel 1 on 2

Steel

Wood

Tillbyggnaden på den stora villan smälter samman med husets bohuslänska skärgårdsstil.
      De generösa fönsterpartierna och extra kvadratmetrarna ljusnar upp och öppnar upp huset mot utsikten och det närliggande havet. I tillbyggnaden ryms en stor matplats med plats för hela familjen, tillsammans med utrymme för lugna stunder på den inbyggda bänken vid brasan. Inne och ute sammanbinds ytterligare genom de två utgångarn, en till den lummiga trädgården och en till det angränsande uteköket.

Merged into a traditional Swedish archipelago style house, this extension makes use of large windows for an expansive ocean view.
      The large windows allows the light to come inside while the nearby ocean feels closer to home. The extra square feet create a spectacular dining spot for family and friends, while there’s space for “hygge” on the built-in bench by the fireplace. Also, there’s an additional outdoor connection to the adjoining outdoor kitchen that is accessible through the two door sections in the extension.

“Vi ville att det skulle upplevas som om tillbygnaden var en del av orginalritningarna och alltid varit där. Sammtidigt som havet kommer närmare.”
“We wanted the extension to feel like a part of the original design. And to create a stronger connection to the ocean.”
Sara, Arkitekt
No items found.