SKRIV TILL LUNNERYD ARKITEKTER

 

Lunneryd Arkitekter
København - Strömstad

+45 50445347

Lunneryd Arkitekter är ett arkitektkontor med utgångspunkt i Köpenhamn i Danmark och Strömstad i Sverige.

Kontoret utför allt från mindre skissförslag och tillbyggnader till större hus, och vi hjälper dig igenom hela processen från de första idéerna till projekteringen och den färdiga byggnaden.

PRAKTISKT

LUNNERYD ARKITEKTER

Screen Shot 2017-08-16 at 17.42.37.png

Kontoret ritar allt från större hus, tillbyggnader och inredning till Attefallshus. Vi kan hjälpa och guida dig igenom hela byggprocessen - från de första idéerna till skisser, vidare i kontakt med myndigheter och hantverkare, genom byggandet,och till det färdiga resultatet. 

Byggnaden utformas genom ett nära samarbete med dig som kund, där dina önskemål är ramarna och förutsättningen för att skapa ett gott liv i byggnaden.  

 

Varför Lunneryd Arkitekter?

En arkitekt kan se möjligheter där du ser problem, en arkitekt kan vidga dina vyer, men också hjälpa dig att begränsa dig och fokusera på det som är viktigast. Det lönar sig alltid i längden att skapa ett hus med ett helhetstänk. 

Vi erbjuder dig hjälp med både det stora och det lilla. Vi erbjuder lösningar både där priset fastställs i förväg eller per löpande räkning (850SEK/ timme, ex.moms.) 

 

SE EXEMPEL PÅ OFFERT→

 
lunark mindre.jpg

LUNNERYD ARKITEKTER              CVR. 35609725 - ORG. 302403-5341          SARA@LUNNERYD.COM            +45 50 44 53 47