SKRIV TILL LUNNERYD ARKITEKTER

 

Lunneryd Arkitekter
København - Strömstad

+45 50445347

Lunneryd Arkitekter är ett arkitektkontor med utgångspunkt i Köpenhamn i Danmark och Strömstad i Sverige.

Kontoret utför allt från mindre skissförslag och tillbyggnader till större hus, och vi hjälper dig igenom hela processen från de första idéerna till projekteringen och den färdiga byggnaden.

praktiskt

LUNNERYD ARKITEKTER

lunneryd arkitekter- praktiskt.jpg

Kontoret tegner alt fra større huse, sommerhuse, tilbygninger, inventar og anneks. I kan få hjælp og vejledning gennem hele byggeprocessen. Fra de første ideer til skitser, kontakt med myndigheder og håndværkere, gennem konstruktionen, til det færdige resultat.

Hvert projekt er designet i tæt samarbejde med dig som kunde, hvor jeres ønsker danner rammerne og forudsætningen for at skabe et godt resultat som alle parter kan være glade for.
 

Hvorfor Lunneryd Arkitekter?

En arkitekt kan se muligheder, hvor I ser udfordringer. En arkitekt kan udvide dine synspunkter, men også hjælpe jer med at begrænse jer selv og fokusere på det, der er vigtigst for jer. Det kan altid betale sig at skabe et hus med et æstetisk og trygt helhedsbillede.

I kan få hjælp til det hele, eller blot en del af projektet. Prisen kan altid fastsættes på forhånd, eller I kan vælge at betale en løbende timepris på kr. 850,- ex. moms.

 

 

SE EKSEMPEL PÅ TILBUD→

 
lunark mindre.jpg

LUNNERYD ARKITEKTER              CVR. 35609725 - ORG. 302403-5341          SARA@LUNNERYD.COM            +45 50 44 53 47